Vatten i alla dess former

January 23, 2014

Jag är lite trött på att se den där orientaliska stilen hemma hos folk. Det känns så himla gjort och jag klarar inte riktigt av att följa i trender och sådant. Även om det är så att det är väldigt mysigt i ett orientaliskt inspirerat hem så avstår jag verkligen från den trenden. Jag vill inte bo i ett hem där det känns som att allt bara är någon annans ideer. Då inreder jag hellre utifrån mina egna tycken och min egen smak. Jag tycker att det är väldigt viktigt med heminredning och jag gillar när ens hem verkligen reflekterar vem man är. Något som jag känner reflekterar mig extra mycket i mitt hem är min pool från svenskapoolfabriken. En pool är så mycket jag, jag har alltid velat bo i ett hus med pool. Jag älskar verkligen vatten i alla dess former och det är så skönt att ha det lättilgängligt.

Leave a Reply