Man behöver alla möjliga typer

March 31, 2014

Jag tror att jag började sjuksköterskelinjen på universitetet för att jag blev inspirerad av HLR utbildningen på min skola när jag var liten. Det kändes lite som att det var första gången man lärde sig någonting som man verkligen skulle använda senare i livet. Jag känner fortfarande att det var det som jag tyckte var det viktigaste jag lärde mig i skolan. Jag hade lite svårt för andra saker som man läste som inte kändes lika viktiga. Jag antar att det är så att man liksom dras till det som man känner att man är riktigt intresserad av och så blir det det som är viktigt för en i livet. För det flesta är det ju i alla fall så, vissa flyter bara runt och går från grej till grej men i ett samhälle så behöver man alla olika typer av människor för att det ska fungera på ett bra sätt.

Leave a Reply