Jonas Röjdmark är en plastikkirurg på Youtube

May 13, 2015

Plastikkirurgen Jonas Röjdmark har representerat sig på Facebook, LinkedIn samt genom otaliga publikationer på nätet i form av fakta, råd och rön gällande plastikkirurgi. Nu finns [https://www.youtube.com/watch?v=nxmooobpjou] även på Youtube där han enkelt och skaligt förklarar vad det är för skillnad mellan en plastikkirurg och en kosmetisk kirurg. Detta lyckas naturligtvis Jonas Röjdmark göra på mycket kort tid. Faktiskt under en minut, vilket även genomsyrar denna plastikkirurgs kunskaper och talförmåga när det gäller konsultation innan en förestående plastikoperation.

När du väljer Jonas Röjdmark som din plastikkirurg vid operation eller behandling så får du inte bara en mycket erfaren och duktig plastikkirurg. Du får också någon som kan svara på alla frågor du har redan vid första konsultationen. Utöver detta så är Jonas Röjdmark en plastikkirurg som verkligen bryr sig, vilket betyder att du får lika hög service från konsultation, genom operationen och även vid följande eftervård. Detta gör Jonas Röjdmark till ett bra val av plastikkirurg.

Leave a Reply